TisvildeHuset


Skitseprojekt


Med TisvildeHuset er det visionen at skabe et aktivt mødested på tværs
af kultur, idræt og sociale aktiviteter, hvor børn, unge, voksne og ældre kan mødes på og omkring byens nye ”landsbytorv”.


Det er projektets vision at skabe både indendørs og udendørs faciliteter for alle aldersgrupper. Her vil der være rum for fodbold, tennis, fitness, gymnastik, yoga, bridge, håndarbejder, FAB-LAB, musik, dans og sang. Her mødes byens mange foreninger, som mangler det store rum, hvor de kan samles, her mødes store og små, unge og gamle kort sagt, her findes der rum for alle typer af fællesskaber.


Med Sankt Helene Skole som nabo, og ivrig bruger af TGF’s grønne udearealer, er det oplagt at sammentænke TisvildeHusets faciliteter med skolens. Således er det projektets vision, at der skal skabes en stærk sammenhørighed mellem skolen og TisvildeHuset både ude og inde.


De nye imødekommende faciliteter vil byde alle borgere i Tisvilde og omegn velkommen i lyse og venlige omgivelser. Stedet skal være det nye landsbytorv, som samler byen omkring fællesspisning, julemarkeder, foredrag og koncerter, og så skal det være et sted, hvor man kan sidde uforstyrret med en god bog og opleve stedets energi og liv. Målet er at skabe et sted, hvor alle føler sig velkomne.


Projektet er udarbejdet i samarbejde med Øllgård Rådgivende Ingeniører, Arbejdsgruppen for TisvildeHuset, Tisvildeleje Gymnastik Forening, Sankt Helene Skole og DGI.

Projektet bliver støttet af LAG midler og projekt START ved Arkitektforeningen og Dreyers Fond.